czwartek, 19 marzec 2020 14:23

Rodzina farb Beckers Designer w nowej odsłonie

Marka Beckers zmieniła szatę graficzną opakowań produktów ze swojej flagowej linii Designer.

W efekcie wodorozcieńczalne farby do malowania ścian z serii Beckers Designer Colour, Beckers Designer White i Beckers Designer Kitchen & Bathroom, a także emalia do drewna i metalu Beckers Designer Universal są już dostępne na sklepowych półkach w nowych, atrakcyjnych puszkach i saszetkach.

Najnowsze opakowania farb Beckers mają nowoczesny, lekki design, który świetnie nawiązuje do wysmakowanego, skandynawskiego stylu. Charakterystyczne dla linii Beckers Designer smukłe, pionowe paski w różnych tonacjach przeplatają się ze sobą, odwzorowując szeroką paletę barw oferowaną przez markę. Oprócz odświeżonej kolorystyki i bardziej wyeksponowanej próbki koloru na opakowaniach pojawiły się też nowe komunikaty w formie piktogramów. Ułatwiają one znalezienie najważniejszych i wyróżniających poszczególne farby właściwości, w tym także o atestach i certyfikatach. Produkty z serii Beckers Designer, jak Beckers Designer Colour i Beckers Designer Universal, stworzone zostały bowiem na bazie ekologicznych receptur, łącząc wysoką jakość z bezpieczeństwem stosowania i dbałością o środowisko. Są też polecane dla alergików – posiadają rekomendację Polskiego Towarzystwa Alergologicznego.

Więcej o produktach Beckers znajduje się na stronie www.beckers.pl.