poniedziałek, 12 październik 2020 10:31

Liga Ekspertów RIGIPS WEBER - BUDUJĄCA WSPÓŁPRACA

Marki RIGIPS i WEBER specjalnie dla małych i średnich firm Wykonawczych, zajmujących się suchą zabudową wnętrz i pracami budowlanymi, przygotowała drugą edycję programu lojalnościowego Liga Ekspertów RIGIPS WEBER

Uczestnicy programu oprócz znanych produktów Rigips mogą teraz kupować i wymieniać na punkty i nagrody blisko 100 produktów marki Weber do:

• elewacji (tynki, farby, kleje, grunty),
  • podłóg (jastrychy, samopoziomy, keramzyt),
  • hydroizolacji (masy bitumiczne, zaprawy mineralne, uszczelnienia),
  • układania okładzin (kleje do płytek),
  • naprawy betonu.

paleta

Zgromadzone punkty Uczestnicy wymieniają na atrakcyjne nagrody rzeczowe, wartościowe i niefinansowe. W edycji 2020 w puli nagród znajdą takie „smaczki” jak konsola Xbox, elektryczna hulajnoga, wideorejestrator czy odkurzacz iRobot, ponadto specjalistyczne narzędzia do pracy, wysokiej jakości odzież robocza i karta VISA.

nagrody

Jak przystąpić do programu?

Wystarczy zarejestrować się na stronie www.liga-ekspertow.pl

Jak zdobywać punkty?

Wystarczy przesyłać kopie faktur (wystawionych na Uczestnika programu) dokumentujących zakupy produktów Rigips i Weber. Punkty przyznawane są za ilości produktów na fakturze. Każdemu produktowi Rigips i Weber przypisana jest wartość punktowa za jednostkę miary produktu (m2, mb, kg, oraz 1,90 zł wydane na akcesoria Rigips).

system rigips

Kupowanie systemowe się opłaca.

Zarejestrowane na podstawie przesłanych faktur ilości produktów Rigips, raz na kwartał przeliczane są na pełne jednostki systemu RIGIPS.

W zależności od osiągniętego poziomu systemowości, zebrane na koncie punkty przeliczane są przez mnożnik systemowości, a wynik przelicznika powiększa liczbę punktów na koncie Uczestnika.

Zarejestruj się i odbierz bonus, 500 pkt na start.

dolacz do ekspertow