sobota, 07 październik 2017 09:27

Jesienna promocja w firmie Hörmann - za pół ceny. Napęd do bramy garażowej ProMatic

Jak zyskać pewność, że nikt niepowołany nie wtargnie do naszego domostwa? Jak uniknąć obaw o bezpieczeństwo samochodu i innych sprzętów przechowywanych w garażu? Rozwiązaniem może być napęd ProMatic firmy Hörmann z system BiSecur. Teraz, przy zakupie z bramą garażową LPU, oferowany za pół ceny.

Kupując dobrze lub bardzo dobrze ocieploną segmentową bramę garażową LPU 42 lub LPU 67 Thermo firmy Hörmann, poza energooszczędnością, za niewielką cenę możemy teraz mieć również niemal stuprocentowe bezpieczeństwo.

System dwukierunkowego sterowania radiowego BiSecur, w który wyposażony jest napęd ProMatic, daje bowiem jedyne takie na rynku zabezpieczenie garażu przed jego otwarciem przez niepowołane osoby. To efekt wykorzystanego w nim 128-bitowego kodowania sygnału, jaki przesyłany jest z pilota do napędu i z napędu do pilota. Taki sam kod stosowany jest jako zabezpieczenie elektronicznych kont bankowych. Stanowi to gwarancję, że złodziej nie przechwyci kodu i nie dostanie się do naszego garażu i domu.

Szyfrowanie stosowane w napędach o niższej klasie można złamać. A to pozwala złodziejowi na łatwe otwarcie i zamknięcie bramy garażowej. Tymczasem bez śladów włamania żaden ubezpieczyciel nie wypłaci nam odszkodowania.

Promocja, dzięki której kupując dobrze izolowaną termicznie bramę garażową, możemy kupić wyjątkowo bezpieczny napęd ProMatic za pół ceny – potrwa do końca listopada.

Sieć Budowlana na Facebooku Sieć Budowlana na Twitterze Kanał Sieci Budowlanej na YouTube