środa, 13 luty 2019 20:31

Firma Hörmann Polska z laurami Builder Awards 2018

Najlepsi z najlepszych działający w branży budowlanej uhonorowani zostali podczas Gali Builder Awards 2018. Firma Hörmann otrzymała tytuł Budowlanej Firmy Roku, a jej prezes Krzysztof Horała - dyplom Osobowość Branży. Uroczystość wręczenia nagród odbyła się 24 stycznia w warszawskim Multikinie Złote Tarasy.

Firma Hörmann nagrodzona została za wykorzystanie szans, jakie dała dobra rynkowa koniunktura. Tego znanego producenta bram, drzwi i napędów, a także rozwiązań dla przemysłu i logistyki Rada Programowa Buildera doceniła nie tylko za dużą liczbę zrealizowanych z sukcesem projektów, ale także za jakość i innowacyjność oferowanych produktów oraz rzetelność i stabilność w prowadzonej działalności. Za największe osiągnięcie firmy w 2018 roku jej prezes Krzysztof Horała uznaje sprawne wprowadzenie nowego systemu serwisowego:

- Dzięki niemu możemy efektywnie zarządzać siecią serwisantów w całym kraju oraz szybko i skutecznie, 24 godziny na dobę siedem dniu w tygodniu, reagować na wszelkie awaryjne sytuacje zgłaszane przez użytkowników naszych urządzeń – podkreśla.

Prezes Hörmann Polska dodaje też, że sukcesem firmy w minionym roku było wprowadzenie na rynek bardzo dobrej jakości drzwi wewnętrznych. Przyznaje, że to wszystko w ogromnej mierze jest zasługą świetnego zespołu współpracowników, którzy troskę o satysfakcję klientów umieją łączyć z wysoką efektywnością.

- Myślę, że dzięki tej najwyższej klasy specjalistom uda się sprostać wyzwaniom przyszłości i przekonać inwestorów do bardziej nowoczesnych rozwiązań. Niestety są one zwykle droższe, ale pozwalają oszczędzać energię i budować w sposób zrównoważony i zdrowy dla wszystkich - zaznacza Krzysztof Horała.

Wyróżnienia Builder Awards 2018 przyznane zostały już po raz XVI.