czwartek, 07 wrzesień 2017 18:55

25% rabatu na 25-lecie. Konkurs jubileuszowy firmy Hörmann

Firma Hörmann Polska - znana ze swoich bram garażowych, drzwi i napędów - świętuje 25-lecie istnienia. Z tej okazji ogłosiła konkurs jubileuszowy pod hasłem „Mam bramę Hörmann…”.

Udział w nim wziąć może każdy, kto od czerwca do października bieżącego roku kupi bramę garażową tego producenta i w intrygujący, niebanalny sposób dokończy powyższe zdanie.

W ten sposób, wraz ze swoimi klientami, firma chce świętować 25 lat istnienia na polskim rynku. 25 klientów, którzy w objętym konkursem okresie kupią bramę garażową Hörmann i w najbardziej frapujący, interesujący sposób rozwiną zdanie „Mam bramę Hörmann…”otrzyma zwrot 25% wartości zakupionej bramy. O wygranej w konkursie decydować będzie przykuwające uwagę, oryginalne hasło. Premiowana będzie inwencja, polot, pomysłowość – słowem: kreatywność.

Organizatorom konkursu zależy na tym, by przez zaskakujące skojarzenia i sugestywny przekaz podkreślić atuty bram marki Hörmann: ich nowoczesne, ciekawe wzornictwo, dobrą izolacyjność cieplną, komfortową obsługę.

Przez pięć miesięcy, co miesiąc, spośród nadesłanych propozycji jury konkursu wybierać będzie pięć najlepszych haseł. Organizatorzy nagrodzą autorów.

Wszyscy zainteresowani jubileuszową zabawą mogą zgłaszać się, wypełniając formularz zgłoszeniowy umieszczony na stronie internetowej www.hormann.pl. Tam znaleźć też można szczegółowy regulamin i zasady konkursu.

Sieć Budowlana na Facebooku Sieć Budowlana na Twitterze Kanał Sieci Budowlanej na YouTube