piątek, 23 kwiecień 2021 09:20

Piękne, ciepłe i przeciwwłamaniowe drzwi wejściowe

Szukasz drzwi wejściowych do swojego domu? Chcesz, żeby były nie tylko ładne i ciepłe, ale także przeciwwłamaniowe? Skorzystaj z wiosennej promocji w firmie Hörmann!

Teraz drzwi wejściowe ISOPRO Secur wraz z montażem kupisz w bardzo okazyjnej cenie!

Dokonując takiego wyboru, przede wszystkim możemy zapobiec ucieczce ciepła z domu i ograniczyć rachunki za energię. ISOPRO Secur mają bowiem stalową płytę drzwiową o grubości 65 mm z przegrodą termiczną i wypełnieniem z twardej pianki poliuretanowej, ciepłą aluminiową ościeżnicę i ciepły próg. To wszystko sprawia, że osiągają współczynnik przenikania ciepła UD nawet 0,88 W/(m2K).

Oprócz tak dobrej izolacyjności drzwi ISOPRO Secur w standardzie mają klasę przeciwwłamaniową RC 2. To zagwarantuje nam także poczucie bezpieczeństwa we własnym domu. Drzwi wyposażone są w zamek z 3-punktowym ryglowaniem, listwy przeciwwyważeniowe, okucia z zabezpieczającymi rozetami ES1 i zabezpieczone przed wykręceniem zawiasy regulowane w trzech płaszczyznach.

Promocja obejmuje dwa wzory w sześciu kolorach, co daje wybór spośród

12 wariantów drzwi ISOPRO Secur. Wszystkie dostępne są z nowoczesnym, eleganckim długim uchwytem ze stali nierdzewnej lub kompletem klamek ze stali nierdzewnej.

Standardowo drzwi dostarczane są w wersji otwieranej do wewnątrz. Na życzenie, bez żadnej dopłaty, można zamówić je także otwierane na zewnątrz.

Na te solidne i trwałe drzwi zewnętrzne udzielana jest 5-letnia gwarancja.

Oferowane w promocji przez firmę Hörmann drzwi ISOPRO Secur kosztują tylko 4390 razem z montażem w budynku mieszkalnym i 8% VAT (cena promocyjna dotyczy drzwi i nie uwzględnia naświetla bocznego).

Promocja potrwa do końca 2021 roku

Szczegółowe informacje o warunkach promocji i gwarancji można znaleźć na stronie: www.hormann.pl

Sieć Budowlana na Facebooku Sieć Budowlana na Twitterze Kanał Sieci Budowlanej na YouTube