niedziela, 11 lipiec 2021 16:46

Firma Hörmann Polska z Medalem Europejskim - Wyróżnienie otrzymała brama przemysłowa nowej serii 60

Firma Hörmann Polska nagrodzona została Medalem Europejskim. W konkursie organizowanym przez Buisness Center Club ten znany producent bram, drzwi i napędów wyróżniony został za bramę przemysłową SPU F42 serii 60.

Nagrodzona brama należy do nowej generacji przemysłowych bram segmentowych. Bramy serii 60 są wyjątkowo szybkie, ciche i łatwe w montażu. Ich dopełnieniem jest nowy napęd oraz sterowanie z modułem Bluetooth i interfejsem HCP, które umożliwiają korzystanie z cyfrowych rozwiązań serwisowych i usług zdalnej konserwacji. Brama SPU F42 w połączeniu z nowym napędem osiowym WA 500 FU oraz sterowaniem 560 może otwierać i zamykać się z maksymalną prędkością do 1 m/s.

Konkurs o Medal Europejski, który odbywa się pod honorowym patronatem Europejskiego Komitetu Ekonomiczno-Społecznego w Brukseli, to ogólnopolskie przedsięwzięcie promujące ideę Unii Europejskiej w środowisku przedsiębiorców. Jego celem jest nagradzanie i promocja wyrobów oraz usług spełniających najwyższe standardy europejskie, a oferowanych przez firmy działające na terenie Polski.

Konkurs zorganizowano już po raz 32.

Uroczystość wręczenia Medali Europejskich odbyła się w czerwcu w Pałacu Lubomirskich w Warszawie.

Sieć Budowlana na Facebooku Sieć Budowlana na Twitterze Kanał Sieci Budowlanej na YouTube