poniedziałek, 12 luty 2018 14:33

Zachwycająca biel wnętrz od marki Jedynka

Ponadczasowa biel stanowi idealną bazę dla każdej aranżacji i nieustannie zachwyca swoim pięknem.

Potrafi wydobyć zarówno elegancję, jak i ciepło prostoty pomieszczenia, za każdym razem udowadniając, że we wnętrzach jest niezwykle praktycznym i uniwersalnym rozwiązaniem.

W sypialni urządzonej w nowoczesnym stylu nie może zabraknąć wyrazistych akcentów kolorystycznych. Punktem wyjścia do stworzenia kontrastowych zestawień będą ściany pomalowane farbą Jedynka Perfekcyjnie Biała, zapewniającą piękne, matowe wykończenie i wysoką siłę krycia. Połączenie bieli przełamanej czernią nada aranżacji charakteru, a wezgłowie łóżka i tekstylia w odcieniach beżu nieco ocieplą wnętrze. Sypialnia, w której króluje biel, będzie emanować elegancją i wyrafinowanym spokojem, który sprzyja skutecznemu wypoczynkowi.

Efekt lekkiej i przyjemnej dla oka aranżacji można uzyskać dzięki stonowanym odcieniom oraz minimalistycznej formie elementów wyposażenia. Ściany wystarczy pomalować na biało farbą Jedynka, która błyskawicznie odświeży każde wnętrze. Panująca w salonie dyscyplina barw wprowadzi w stan ukojenia i będzie zapraszać do popołudniowego wyciszenia.

Więcej wnętrzarskich inspiracji z nowego katalogu można znaleźć na stronie: Farby Jedynka.