Remont Sp. z o.o.

Fax +48 62 736 83 60

Strona www.remontspj.pl

O firmie

Na rynku materiałów budowlanych i instalacyjnych jesteśmy od 1993 roku. Naszym celem od zawsze było dostarczanie materiałów najwyższej jakości klientom indywidualnym, hurtowym oraz firmom wykonawczym. Możliwe jest to dzięki wieloletniej współpracy z takimi producentami jak : RIGIPS , URSA, MAXIT, BOLIX, NELSKAMP, TORGGLER, YTONG które na rynku są synonimami solidności oraz trwałości.

PRZEDE WSZYSTKIM JAKOŚĆ

To misja, którą promujemy od początku istnienia firmy, a która procentując po latach pozwoliła nam na dynamiczny rozwój. Myśleniem kategoriami rozwiązań kompleksowych mamy pewność, że produkty przez nas polecane zostaną właściwie zastosowane, gwarantując trwałość oraz bezpieczeństwo dla Państwa.

Pomoc w wyborze dobrych materiałów, rzetelna informacja, nowoczesne rozwiązania technologiczne, prezentacje, odwiedziny przedstawicieli handlowych na budowie, szkolenia firm wykonawczych, to sposób naszego działania, który pozwoli Państwu uzyskać pewność o wyborze najlepszej technologii oraz produktu.

Przy stałej współpracy oferujemy firmom nowoczesne warunki kredytowania w oparciu o system faktoringu.

Zapraszamy wszystkich do naszego składu budowlanego z nowoczesną salą sprzedaży o powierzchni 1000 m2.

Zapewniamy transport na plac budowy z rozładunkiem HDS oraz sprzedaż ratalną.

• materiały ścienne
  • pokrycia dachowe
  • chemia budowlana
  • termoizolacje