Inter Gips Sp. z o.o.

Fax +48 81 441 72 22

Strona www.intergips.lublin.pl

O firmie

Firma powstała w 1992 roku 1 kwietnia w Prima Aprilis jako przedsiębiorstwo prywatne. W 1995 została przekształcona w spółkę z ograniczoną odpowiedzialnością. Firma zaczynała w garażu jak większość dużych firm na świecie. Firma została wiele razy wyróżniona oraz nagrodzona za całokształt działalności między innymi przez Krajową Izbę Gospodarczą, Targi Budowlane.

Obecnie posiadamy cztery oddziały. Jesteśmy regionalnym przedstawicielem LAFARGE GIPS, RIGIPS, ISOVER, MAXIT, WEBER,  PORTA, DRE. Nasz główny asortyment to płyty gipsowo kartonowe oraz wszelkie akcesoria potrzebne do suchej zabudowy. Oferujemy ponadto chemię budowlaną, materiały termoizolacyjne, narzędzia budowlane oraz okna i wyłazy dachowe firm ROTO i RoofLITE.

Oddział przy ul. Budowlanej 16 specjalizuje się w sprzedaży stolarki drzwiowej. Można tam znaleźć drzwi i bramy firm PORTA, DRE, WIŚNIOWSKI.

W każdym z oddziałów pracują najwyższej klasy specjaliści, którzy zawsze doradzą oraz pomogą w wyborze odpowiednich materiałów naszym klientom.

Pozostałe placówki

Placówka Miasto Telefon