Domat Centrum Budowlane

Telefon +48 77 433 65 19

Strona www.e-domat.pl

O firmie

Hurtownia Domat to firma która poprzez 15 lat działalności na rynku dała się poznać jako rzetelny i godny zaufania partner w budowie i remoncie.
W naszej ofercie znajdą Państwo zarówno ciężką budowlankę potrzebną do rozpoczęcia budowy , ale również materiały wykończeniowe , podłogi , farby czy tynki dekoracyjne.
W swojej ofercie posiadamy także elementy kształtowania przestrzeni przy domowej: kostkę brukową, ogrodzenia, skałki ogrodowe .
Prawdziwi majsterkowicze oraz ludzie trudniący się zawodowo budową lub remontami powinni się bliżej przyjrzeć naszej ofercie elektronarzędzi , rusztowań oraz urządzeń mogących uprzyjemnić nawet najtrudniejszą pracę.
Szeroko rozwinięta flota transportowa pozwala nam na zaspokojenie potrzeb każdego klienta. W swojej flocie posiadamy:

• 2 zestawy samochodów ciężarowych z HDS o zasięgu 7 m + przyczepa
  • zestaw ciągnik siodłowy + naczepa
  • 2 samochody cieżarowe z HDS o zasięgu 6m
  • samochód ciężarowy o przedłużonej przestrzenie ładunkowej
  • 5 x Fiat Ducato MAXI

Dzięki temu jesteśmy w stanie zapewnić Państwu szybki a przede wszystkim profesjonalny transport zakupionych u nas materiałów na Państwa plac budowy.
E-domat.pl to nie tylko liczby, to przede wszystkim załoga, ludzie którzy wciąż pracującą nad zwiększeniem jakości usług, rozszerzeniem asortymentu a przede wszystkim nad zapewnieniem Państwu komfortowych warunków do zakupu. Załoga firmy Domat to ludzie z wiedzą oraz pasją, którzy chętnie pomogą w wyborze, doradzą, podpowiedzą najlepsze rozwiązanie, w zakładce KONTAKT dowiedzą się Państwo jak skontaktować się z wybranym działem.
Branża budowlana to wciąż dynamicznie rozwijająca się gałąź przemysłu , także i my staramy się wciąż rozwijać i powiększać swój asortyment dlatego zapraszamy Państwa do regularnego odwiedzania naszej strony i zapoznawania się z Naszą wciąż zmieniającą się ofertą.