PPHU "CENTRO-BUD"

Fax +48 42 277 24 25

Strona www.materialy-budowlane-ozorkow.pl

O firmie

Centro-Bud – materiały budowlane na każdą kieszeń

Firma Centro-Bud powstała w 1995r w Ozorkowie niedaleko Łodzi. Jest dystrybutorem wysokiej jakości materiałów budowlanych, a głównym celem firmy jest dostarczenie klientom jak najszerszej gamy produktów, w konkurencyjnych rynkowo cenach. Dzięki dużej sile nabywczej i korzystnym umowom z rodzimymi producentami i dostawcami możemy zaoferować Państwu większość materiałów budowlanych dostępnych na rynku polskim.

Dokładamy wszelkich starań, by jak najwięcej popularnych artykułów było dostępnych w naszych magazynach. W dzisiejszych czasach dość powszechne jest sprzedawanie wirtualnego towaru i ograniczanie stanów magazynowych do minimum – Centro-Bud stosuje dokładnie odwrotną politykę. Wychodzimy z założenia, że materiały budowlane powinny być dostępne w dużych ilościach "od ręki". Z tego właśnie powodu odwiedza nas coraz więcej klientów nie tylko z okolic Ozorkowa, ale przede wszystkim z Łodzi. Okazuje się bowiem, że posiadamy niejednokrotnie w wielu segmentach produktowych większy wybór artykułów niż popularne łódzkie markety budowlane, przy zachowaniu konkurencyjnej i atrakcyjnej dla klienta ceny.

Jako, że satysfakcja klienta jest naszym najwyższym priorytetem, wszystkie oferowane produkty dobieramy według ścisłych kryteriów. Liczy się dla nas jakość, wizerunek i reputacja naszych dostawców.

Gwarantujemy wysoką jakość wszystkich materiałów budowlanych oraz atrakcyjne ceny, które mogą podlegać dodatkowo indywidualnym negocjacjom podczas realizacji kompleksowych zleceń.